Lodowo-czekoladowy kielich

31 października 2009, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Wysoki kielich, np. do szampana „napychamy” lodami śmietankowo-czekoladowymi, ważne aby nie były zbyt zmrożone, by można je było ugnieść. Na wierzch sypiemy startą czekoladę, a spodeczek proponuję udekorować sosem czekoladowym – ciekawe czy ktoś się oprze i nie wyliże go na koniec … :)

file1257016345



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.