Lodowo-czekoladowy kielich

31 października 2009, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Wysoki kielich, np. do szampana „napychamy” lodami śmietankowo-czekoladowymi, ważne aby nie były zbyt zmrożone, by można je było ugnieść. Na wierzch sypiemy startą czekoladę, a spodeczek proponuję udekorować sosem czekoladowym – ciekawe czy ktoś się oprze i nie wyliże go na koniec … :)

file1257016345



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...