Limonkowe steki z sandacza

20 kwietnia 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 4 osób

Niezbędne składniki:

600 g filetów z sandacza
1 limonka
oliwa
150 g jogurtu naturalnego
1 łyżka majonezu

Produkty KAMIS:

1-3 łyżki Ketchupu łagodnego
Przyprawa Kamis Fit up! do potraw z ryb i owoców morza

Sandacza podziel na porcje, oprósz przyprawą Kamis Fit up! do potraw z ryb i owoców morza, dodaj cienko pokrojoną skórkę z limonki, posmaruj oliwą i odstaw na kilka godzin, następnie smaż na ruszcie na małym ogniu. Do jogurtu dodaj majonez, ketchup oraz 2-3 łyżki soku z limonki. Sandacza podawaj z sosem.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...