Letnie nowości Cirio

25 lipca 2017, dodał: Małgorzata Kopeć
Artykuł zewnętrzny

Lato, wakacje to idealny czas do poznawania wszystkiego co nowe, jeszcze nie odkryte przez nas, tajemnicze. To czas poznawania nowych krajów, tradycji, ludzi. Nieznane krajobrazy i kolory wywołują w nas poczucie podróżników i odkrywców. Podróżując po całym świecie upajamy się również kulinarnymi tradycjami innych krajów. Poznajemy całkiem nowe smaki, zapachy i przepisy na smakowite dania.

Chcąc przybliżyć swoim klientom słoneczny świat Italii oraz jedyny w swoim rodzaju smak prawdziwej włoskiej kuchni, renomowana włoska marka Cirio może się pochwalić ośmioma kulinarnymi nowościami w swoim letnim menu.

Marka Cirio, jako włoski lider przetwórstwa pomidorów od ponad 100 lat, używa do produkcji swoich wyrobów tylko ściśle wyselekcjonowanych pomidorów, zbieranych w okresie ich największej dojrzałości. Ich proces technologiczny gwarantuje nieskazitelnie pomidorowy smak, zachowanie wszystkich właściwości odżywczych oraz długie przechowywanie bez użycia konserwantów.

Gwarancją jakości i naturalności produktów Cirio jest fakt, że wszystkie produkty powstają na bazie świeżo zbieranych pomidorów, a nie tzw. „odpadów”

Wszystkie produkty posiadają wygodne i poręczne opakowania. Wyróżniające się na rynku specyficzne opakowania Cirio w postaci, zgrabnych puszeczek dwupaków czy tubek dają duże pole manewru podczas wakacyjnych wojaży, gdzie nie zawsze jest dostęp do świeżych warzyw albo po prostu brakuje nam czasu na długie gotowanie. Letnia przygoda czeka, i chcemy ją przeżyć jak najszybciej a z drugiej strony, pragniemy pożywnego i zdrowego posiłku. W takich sytuacjach najnowsze produkty Cirio są niezastąpione , i dają nam gwarancję świeżego smaku i smacznego posiłku czy przekąski.

Passata Rustica z bazylią

Sztandarowy produkt Cirio Passata Rustica czyli wyjątkowy przecier o nieporównywalnej gęstej konsystencji, zyskał smakowite towarzystwo w postaci przecieru pomidorowego Passata Rustica z bazylią. To wyjątkowy produkt na bazie świeżych, najbardziej dojrzałych włoskich pomidorów, przecieranych precyzyjnie przez sito o grubych oczkach. Z dodatkiem świeżej bazylii jest kwintesencją całej włoskiej kuchni i nie tylko. Passata Rustica (680g) z bazylią wzbogaca smak każdego dania z makaronu, dania mięsnego, wegeteriańskiego, zup i sosów.

La Bellissima

Najnowszy produkt Cirio, którego formuła jest unikalna na rynku polskim. To niezwykle aromatyczna pomidorowa pasta z warzywami z oryginalnym włoskim serem Parmigiano Reggiano (bez konserwantów). Idealna jako dodatek do kanapek, krakersów, kiełbasek oraz różnego rodzaju tapas i tortilli. Idealna do przygotowania tak modnego obecnie humusu i jego odmian. Jej wygodne opakowanie w postaci tuby (180g) zapewnia łatwość i szybkość przygotowania najprostszej przekąski chociażby dla niespodziewanych gości.

Więcej na : cirio1856.pl

 

 



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...