Leczo z mięsem

25 listopada 2009,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

  • cukinia 200 g
  • Papryka 100 g (1 szt.)
  • Ziemniaki ½ szt.
  • Chude gotowane mięso 80 g
  • ½ łyżeczki oleju
  • Zielona pietruszka, pieprz, tymianek, liść laurowy, sól

Oczyszczoną i opłukaną paprykę pokrajaną w paski oraz ziemniak pokrajany w kostkę podlać niewielką ilością wody i dusić z liściem laurowym i zielem angielskim. Po 10-15 minutach dodać pokrajane w kostkę mięso i kabaczek, poddusić razem, dodać sparzone, obrane ze skórki i pokrajane pomidory, dusić razem kilka minut. dodać przyprawy do smaku i posiekaną pietruszkę.



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.