Kulebiak z łososiem

3 grudnia 2009,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

8 Kulebiak z lososiem 1
Ilość: dla 4-6 osób
Czas przygotowania: 40 minut

1 op. ciasta francuskiego
600 g fileta z łososia
3 jaja
50 ml śmietany 30%
20 ml brandy

Przyprawy KAMIS:
3 łyżeczki Natki pietruszki
2 łyżeczki Pieprzu cytrynowego
Sól morska w młynku

Łososia zmielić przez maszynkę, dodać 2 jaja, brandy, śmietanę, natkę pietruszki, doprawić pieprzem cytrynowym i solą, wymieszać na jednolitą masę. Farsz z łososia zawinąć w ciasto francuskie.
Ciasto posmaruj rozkłóconym jajkiem, piecz w piekarniku 30 minut w temp. 180 st.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...