Krwista wątróbka

23 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

30 dag wątróbki wieprzowej
1 cebula
olej lub smalec do smażenia

Wątróbkę pokroić w kostkę, podsmażyć szybko na rozgrzanym oleju około 5 minut.
Zdjąć z patelni, na tym samym tłuszczu usmażyć cebulę, dołożyć do wątróbki. Posolić na talerzu. Podawać z pieczywem i ogórkiem kiszonym.

file1266953360



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.