Krupnik z rzeżuchą

11 sierpnia 2015,
dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
pół szkl. kaszy jęczmiennej
marchew
pietruszka
kawałek pora
ząbek czosnku
garść rzeżuchy
sól
pieprz

Wszystkie warzywa oczyścić, pokroić drobno, włożyć do garnka, dodać kaszę i zalać zimną wodą. Wsypać sól i pieprz. Gotować do miękkości wszystkich składników, po wyłączeniu palnika wsypać posiekaną rzeżuchę.

file1406897303



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....