Krupnik z rzeżuchą

11 sierpnia 2015, dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
pół szkl. kaszy jęczmiennej
marchew
pietruszka
kawałek pora
ząbek czosnku
garść rzeżuchy
sól
pieprz

Wszystkie warzywa oczyścić, pokroić drobno, włożyć do garnka, dodać kaszę i zalać zimną wodą. Wsypać sól i pieprz. Gotować do miękkości wszystkich składników, po wyłączeniu palnika wsypać posiekaną rzeżuchę.

file1406897303



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...