Krem z kalafiora

24 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– 1/2 kalafiora
– 4 marchewki
– 1/2 dużej pietruszki
– kawałek selera
– 1 cebula
– 1 ząbek czosnku
– koperek
– 2 łyżeczki
– sól

Wykonanie:

Kalafior podzielić na części, resztę warzyw obrać. Wszystkie jarzyny (oprócz czosnku) ugotować w 1 l wody, uważając, by się nie rozgotowały ( dodać soli i vegety ). Przed końcem gotowania wrzucić cały ząbek czosnku. Następnie wszystkie warzywa zmiksować. Posypać posiekanym koperkiem.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...