Krem Rafaello

30 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 1/2 litra śmietany
  • 2 śnieżki
  • 2 białe czekolady
  • 30 dag migdałów w płatkach
  • 20 dag kokosu
  • Czekoladę rozpuścić z odrobiną kremówki i ostudzić. Śmietanę wraz ze śnieżkami ubić, dodać migdały i kokos. Część migdałów zostawiamy i posypujemy z wierzchu. Zostawiamy do zastygnięcia.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Płock
    Ja to już w ogóle nie widzę promocji, bo sam napis Promocja przeczy...
    Domowe przepisy
    Ja mam fajny przepis na domowe lody tj. rozgnieciony banan, 3 łyżki śmietany...
    Kosmetyki z herbaty
    Ja robię z kawy mielonej
    Klasyka literatury - do czego wraca…
    Do poprzedniej nawet się nie umywa i pomyśleć, że kiedyś reżyserzy potrafili zrobić coś wartościowego...