Krem Rafaello

30 listopada 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 1/2 litra śmietany
  • 2 śnieżki
  • 2 białe czekolady
  • 30 dag migdałów w płatkach
  • 20 dag kokosu
  • Czekoladę rozpuścić z odrobiną kremówki i ostudzić. Śmietanę wraz ze śnieżkami ubić, dodać migdały i kokos. Część migdałów zostawiamy i posypujemy z wierzchu. Zostawiamy do zastygnięcia.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Pastelowy makijaż oczu
    Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
    Opalona skóra
    Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
    Praca w dużej firmie a zarobki
    Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
    Kolczyki
    Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.