Krakersy ziemniaczane

14 listopada 2010,
dodał: A
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 4 ugotowane ziemniaki
  • ok. 1/2 szklanki mąki
  • mak
  • siemię lniane

Ziemniaki ugnieść, dodać przesianą mąkę, mak, siemię lniane. Wyrobić twarde ciasto rozwałkować na grubość ½ cm, wykrawać krakersy foremkami, ułożyć na blasze. Piec na złoto w 170˚C.

file1289714208



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...