Kotlety z pekińską

21 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

½ kg mięsa mielonego
½ kapusty pekińskiej
1 jajko
sól
pieprz
tarta bułka

Kapustę pekińską drobno poszatkować, dodać do mięsa. Cebulę zetrzeć ba tarce, dodać jako, przyprawy i dokładnie wymieszać. Formować kotlety, obtaczać w tartej bułce i smażyć na wolnym ogniu z dwóch stron na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i dowolną surówką.

file1269209651



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...