Kotlety z pekińską

21 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

½ kg mięsa mielonego
½ kapusty pekińskiej
1 jajko
sól
pieprz
tarta bułka

Kapustę pekińską drobno poszatkować, dodać do mięsa. Cebulę zetrzeć ba tarce, dodać jako, przyprawy i dokładnie wymieszać. Formować kotlety, obtaczać w tartej bułce i smażyć na wolnym ogniu z dwóch stron na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i dowolną surówką.

file1269209651



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...