Koszyczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem

5 stycznia 2012, dodał: GastroMonia
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • ciasto francuskie
  • szpinak mrożony
  • łyżka masła
  • 1/2 sera camembert (ja dałam z pieprzem)
  • ser żółty ( 3 plasterki pokrojone w kosteczkę)
  • sezam
  • pieprz
  • sól

Przygotowanie:

Ciasto francuskie kroimy na kwadraty, wkładamy do foremek na muffinki i  pieczemy zgodnie z zapisem na opakowaniu. W tym czasie dusimy szpinak na maśle ok 7 minut, dodajemy sery. Gdy się lekko roztopią przyprawiamy, na koniec dodajemy sezam. Gdy nasza masa wystygnie, nadziewamy nasze koszyczki.

file1325745741



FORUM - bieżące dyskusje

botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...