Kompot malinowy

5 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Maliny 2 kg
Cukier 1 kg
1 l wody

Wodę z cukrem zagotować. Do słoików włożyć przebrane i opłukane maliny, zalać syropem, pasteryzować 10 minut.
Maliny z kompotu nadają się do musu malinowego lub do dekoracji a kompot do herbatki malinowej..

file1267815138



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...