Kolorowe szaszłyki z jabłkami

20 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 4 osób

Niezbędne składniki:

400 g polędwiczki wieprzowej
100g boczku wędzonego
2-3 jabłka
2 czerwone cebule
5 łyżek oleju

Produkty KAMIS:
Przyprawa do potraw z grilla Szaszłyki z grilla
2-3 łyżki Musztardy grillowej

Polędwiczki i boczek pokrój na cienkie kawałki, jabłka i cebulę w cząstki. Mięso oprósz przyprawą Szaszłyki z grilla. Na patyczki do szaszłyków nadziewaj na przemian poszczególne składniki, gotowe szaszłyki posmaruj olejem, wymieszanym z musztarda, odstaw na kilka godzin w chłodnie miejsce. Następnie grilluj szaszłyka z każdej strony przez kilkanaście minut.



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...