Kolorowe spaghetti

8 czerwca 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Kolorowe spaghetti – dieta antycellulitowa

Składniki:
1 filiżanka krojonych warzyw: por, seler i marchew, pomidory, papryka
1 łyżka tartego żółtego sera light
ulubione świeże zioła
50 g ugotowanego makaronu
1 filiżanka bulionu (najlepiej warzywnego)
1 łyżka oliwy z oliwek
puszka anchovies
przyprawy
sól jodowana.

Przygotowanie:
Warzywa udusić na oliwie, dodać bulion. Gotować do miękkości, ale nie dopuścić do rozgotowania warzyw. Wymieszać z ugotowanym makaronem i serem, na końcu dodać zioła. Ozdobić pomidorami.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...