Kolorowa warzywna

20 października 2009, dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

* ½ główki sałaty (100 g), 1 pomidor, ½ świeżego ogórka (50 g), 1/3 papryki czerwonej (50 g), 1/3 żółtej (50 g)
* sos: 1 łyżeczka musztardy, 1 ząbek czosnku, 2 łyżeczki oliwy

Sałatę umyć i osuszoną ułożyć w dużej misie, na sałatę ułożyć pokrojone w grube plastry pomidory, na pomidory ułożyć ogórki i na wierzchu pokrojoną paprykę.

sos: musztardę zmieszać z wyciśniętym czosnkiem, octem i bardzo powoli dolać oliwę, sos musi mieć konsystencję gęstej śmietany, całość polać przed podaniem sosem.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.