Kolorowa warzywna

20 października 2009,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

* ½ główki sałaty (100 g), 1 pomidor, ½ świeżego ogórka (50 g), 1/3 papryki czerwonej (50 g), 1/3 żółtej (50 g)
* sos: 1 łyżeczka musztardy, 1 ząbek czosnku, 2 łyżeczki oliwy

Sałatę umyć i osuszoną ułożyć w dużej misie, na sałatę ułożyć pokrojone w grube plastry pomidory, na pomidory ułożyć ogórki i na wierzchu pokrojoną paprykę.

sos: musztardę zmieszać z wyciśniętym czosnkiem, octem i bardzo powoli dolać oliwę, sos musi mieć konsystencję gęstej śmietany, całość polać przed podaniem sosem.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...