Koktajl z czerwonych porzeczek

13 lutego 2011, dodał: Monia_82
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

50 dag czerwonych porzeczek
1 litr świeżego mleka schłodzonego
3 łyżki cukru

Wykonanie:

Oczyszczone i umyte porzeczki miksujemy z cukrem. Wlewamy dobrze schłodzone mleko, miksujemy ponownie. Jeżeli przeszkadzają nam małe pesteczki, to przecieramy przez sitko. Koktajl rozlewamy do wysokich szklanek.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...