Koktajl mleczno-owocowy

2 marca 2010, dodał: caroline1983
Artykuł zewnętrzny

1 litr maślanki (lub mleka, kefiru, zsiadłego mleka, jogurtu naturalnego)
1 kg owoców (truskawki, porzeczki, jagody, maliny)
cukier

Owoce zmiksować, dodać maślankę i jeszcze chwilę miksować. Posłodzić do smaku.
Jeśli używamy owoców mrożonych to je najpierw należy rozmrozić.

file1267531003



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...