Koktajl jagodowy

31 maja 2014, dodał: doprawionefantazja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 400 gram kefiru
  • 200 gram jagód lub borówek amerykańskich
  • 2 łyżki miodu (lub cukru)

Przygotowanie:
Wlej kefir do melaksera, dodaj jagody. Całość dokładnie zmiksuj i dosłódź miodem lub cukrem. Rozlej do szklanek. 

Koktajl możesz wypić od razu, jednak najlepiej smakuje schłodzony :)  Do przygotowania można użyć również innych owoców, także mrożonych – wtedy od razu mamy gotowy, schłodzony napój.

file1401560319



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Jeden komentarz do Koktajl jagodowy

  1. avatar mysia25 pisze:

    hej macie bardzo dobry przepis na koktajl jagodowy więc postanowiłam że zapytam się was czy mogę umieścić ten przepis na mojej stronce jeśli tak odpiszcie i dzięki mam nadzieję że to przeczytacie !!! Jeżeli tak napisze na mojej stronce że to właśnie z tond wzięłam ten przepis i dziękuje jeżeli pozwolicie !!! MISIA25 !!!

Dodaj komentarz