Koktajl jagodowy

31 maja 2014,
dodał: doprawionefantazja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 400 gram kefiru
  • 200 gram jagód lub borówek amerykańskich
  • 2 łyżki miodu (lub cukru)

Przygotowanie:
Wlej kefir do melaksera, dodaj jagody. Całość dokładnie zmiksuj i dosłódź miodem lub cukrem. Rozlej do szklanek. 

Koktajl możesz wypić od razu, jednak najlepiej smakuje schłodzony :)  Do przygotowania można użyć również innych owoców, także mrożonych – wtedy od razu mamy gotowy, schłodzony napój.

file1401560319



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...