Koktajl buraczano-marchwiowy z dodatkiem jabłka
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
buraki – 4 szt
marchewki – 2szt
jabłka – 2 szt
płatki migdałowe
kostka lodu
1. Burak rozbiera się do rosołu, tzn. ze skórki. Następnie rozdrabnia się (kroi) w kawałki pasujące do sokowirówki.
2. Potem wskakuje do sokoworówki.
3. Za jego przykładem idą marchewki i jabłka.
4. Impreza zaczyna się jednak dopiero, kiedy z maszynki wypływa sok, a my mieszamy go łyżką.
5. Co to jednak za zabawa bez makijażu? Warzywa …i owoce (pardon) dekorujemy płatkami migdałowymi. Rewelacyjnie współgra też kosteczka lodu. Bo zdrowe towarzystwo to podstawa!
Składniki:
- buraki – 4 szt
- marchewki – 2szt
- jabłka – 2 szt
- płatki migdałowe
- kostka lodu
1. Burak rozbiera się do rosołu, tzn. ze skórki. Następnie rozdrabnia się (kroi) w kawałki pasujące do sokowirówki.
2. Potem wskakuje do sokowirówki.
3. Za jego przykładem idą marchewki i jabłka.
4. Impreza zaczyna się jednak dopiero, kiedy z maszynki wypływa sok, a my mieszamy go łyżką.
5. Co to jednak za zabawa bez makijażu? Warzywa …i owoce (pardon) dekorujemy płatkami migdałowymi. Rewelacyjnie współgra też kosteczka lodu. Bo zdrowe towarzystwo to podstawa!