Kokosanki (przepis bezglutenowy)

8 lipca 2010,
dodał: zNatury.pl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 3 białka
  • 25 dag cukru pudru + cukier waniliowy
  • 12 dag wiórków kokosowych
  • 12 dag bułki tartej (bezglutenowej)

Sposób wykonania:
Białka ubić dodając powoli cukier na końcu wsypać wiórki i bułkę, powoli wymieszać. Wykładać łyżką na dobrze natłuszczonej blaszce i piec na złoty kolor w temperaturze ok 180-200 st.

Sklep ekologiczny
www.zNatury.pl



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....