Kluski leniwe

23 sierpnia 2012,
dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
kostka twarogu 200g
szklanka mąki
1 jajko
pół łyżeczki soli
2 łyżeczki bułki tartej
3 łyżki masła
Wykonanie:
Twaróg, mąkę i jajko włożyć do miski, dokładnie wyrobić ciasto, w razie potrzeby podsypać mąki. Utoczyć wałeczek, spłaszczyć, pokroić na cząstki. Wrzucać na wrzącą osoloną wodę, po wypłynięciu gotować około 7  minut.  Polać stopionym masłem z bułką tartą.
Proste i pyszne.

file1345748810



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...