Klapacze (kuchnia polska)

14 listopada 2010,
dodał: A
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 2 ziemniaki
  • Cebula
  • Łyżka mąki żytniej

Ziemniaki zetrzeć na drobnej tarce, odcisnąć. Cebulę drobno posiekać, wymieszać z ziemniakami i mąką.  Uformować placki i piec w 170˚C.

file1289714001



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...