Kisiel żurawinowy

17 listopada 2009, dodał: MONIKA
Artykuł zewnętrzny

żurawina 1 kg

woda 3 l

cukier 3 łyzki

mąka ziemniaczana 3 łyżki

Wodę gotujemy z żurawiną przez 10 minut. Następnie dodajemy cukier. Mąkę mieszamy z 1/2 szkl zimnej wody, dodajemy do gotujących się żurawin, mieszamy.

file1258472354



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

wakacyjne kolory paznokci
Neonowe kolory – odważne i energetyzujące. Neonowe kolory to prawdziwy hit lata 2024. Żywe...
Koncerty
Ja byłam ostatnio na dni Tyczyna gdzie był koncert zespołu IRA. Wspaniały, niezapomniany koncert!!!
pokój dziecięcy
Ozdoby na ścianę do pokoju dziecka to doskonały sposób na nadanie pomieszczeniu charakteru...
Jaka fryzura do okrągłej twarzy?
Dla twarzy okrągłej idealnym rozwiązaniem jest long bob, zwany również lobem. To dłuższa wersja...