Kiełbaski w szlafroczkach

9 czerwca 2014,
dodał: jadczury
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

4 plastry mrożonego ciasta francuskiego

4 kiełbaski

8 plasterki baczku

4 plasterki sera gouda

1/2 łyżki chrzanu

łyżka musztardy

1 jajko

Przygotowanie:

Ciasto rozmrozić, wyciąć kwadraty 8 cm. Brzegi ciasta posmarować białkiem, wierzch ciasta posmarować musztardą i chrzanem. Układać po plasterku sera, 2 plasterki boczku, 1 kiełbasce. Wcześniej każdą nakłuć w kilku miejscach. Zwijać ruloniki.  Posmarować żółtkiem. Upiec na grillu.



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....