Kiełbaski nadziewane

30 maja 2010, dodał: konrad47
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 4 wędzone kiełbaski
  • 200 g cebuli
  • 1 łyżka musztardy
  • 2 łyżki masła
  • 1 ząbek czosnku
  • sól
  • pieprz

Przyrządzenie:

Cebule pokroić w kosteczkę, czosnek przecisnąć przez praskę i rozetrzeć z solą.
Cebulę z czosnkiem zeszklić na maśle, przyprawić pieprzem, połączyć z musztardą.
Kiełbaski naciąć wzdłuż.
W nacięcia włożyć przygotowaną cebulę.
Piec na gorącym grillu, aż do wyraźnego zrumienienia.

Podawać:

Z pieczywem.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Moje dziecko ma depresję ?
Depresja u dzieci, podobnie jak u dorosłych, wiąże się z długotrwałym obniżeniem nastroju. W przeciwieństwie...
sny erotyczne
Często sny erotyczne nie są bezpośrednio związane z rzeczywistymi pragnieniami seksualnymi, lecz stanowią odzwierciedlenie...
Jak rozciągnąć buty?
Na początek najprostsza domowa metoda, czyli wypychanie butów skarpetami, zwiniętymi kawałkami materiałów lub też...
Naczyniak
Naczyniaki to niezłośliwe nowotwory wywodzące się z drobnych naczyń krwionośnych, tzw. włośniczek. Dochodzi...