Keczup winno-orzechowy

27 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

łyżka łuskanych orzechów włoskich

1/2 cebuli

łyżka octu winnego

20ml. czerwonego wina

ząbek czosnku

2 goździki

łyżka sosu sojowego

szczypta soli

Przygotowanie:

Cebulę zetrzeć na tarce. Czosnek i obrane orzechy  przecisnąć przez praskę. Do salaterki wlać ocet, sos sojowy, wino i dodać posiekaną cebulę,czosnek i orzechy. Wszystko dokładnie wymieszać.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....