Keczup winno-orzechowy

27 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

łyżka łuskanych orzechów włoskich

1/2 cebuli

łyżka octu winnego

20ml. czerwonego wina

ząbek czosnku

2 goździki

łyżka sosu sojowego

szczypta soli

Przygotowanie:

Cebulę zetrzeć na tarce. Czosnek i obrane orzechy  przecisnąć przez praskę. Do salaterki wlać ocet, sos sojowy, wino i dodać posiekaną cebulę,czosnek i orzechy. Wszystko dokładnie wymieszać.



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D