Kawa po włosku

21 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 4 filiżanki mocnego gorącego naparu kawy(słodzonego lub nie)
  • 4 łyżki likieru migdałowego amaretto
  • 4 łyzki rumu
  • 4 łyżki śmietany
  • Do 4 szklaneczek wlać po łyżce likieru migdałowo i rumu. Dokładnie wymieszać. Rum i likier zalać naparem z kawy. Na wierzch nałożyć po łyżce śmietany (nie ubitej)!



    FORUM - bieżące dyskusje

    Samotne wakacje - jak je spędzić?
    Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
    Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
    O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
    Problemy z roślinkami
    Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
    horoskopy, wróżby
    A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...