Kawa po włosku

21 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 4 filiżanki mocnego gorącego naparu kawy(słodzonego lub nie)
  • 4 łyżki likieru migdałowego amaretto
  • 4 łyzki rumu
  • 4 łyżki śmietany
  • Do 4 szklaneczek wlać po łyżce likieru migdałowo i rumu. Dokładnie wymieszać. Rum i likier zalać naparem z kawy. Na wierzch nałożyć po łyżce śmietany (nie ubitej)!



    FORUM - bieżące dyskusje

    Wolontariat zagraniczny
    Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
    Cukrzyca za ciąża
    Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
    Sieć C&A
    No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
    57 proc. osób do 40 roku życia nie …
    I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...