Kaszanka w boczku

21 maja 2013, dodał: marta brzoza
Artykuł zewnętrzny

Składniki :

Kaszanka

Boczek – parę plastrów

Majeranek

 

Boczek obtoczyc w majeranku, obwinąc kaszankę pokrojoną w grube plastry. Spiac wykałaczkami, aby się wykałaczki nie spaliły zmoczyc je w wodzie.

file1369154059



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Co oznacza ochota na kwaśne?
Ochota na kwaśny smak może nie być tylko zachcianką, ale objawem choroby lub niedoborów...
Podwyżki cen prądu
Podwyżki cen energii mają być wyższe niż zapowiadał rząd. W drugiej połowie...
Banany, którymi można się zatruć…
Jakie banany kupować, a jakich unikać? Wiadomo, że banany są zdrowe, mają dużo potasu, regulują...
Przepis na długowieczność
Niemiecki lekarz Andreas Michelsen ogłosił, że nasze zdrowie w 91% zależy tylko od nas....