Kaszanka swojska z cebulą

14 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

2 pętka kaszanki swojskiej
1 duża cebula
sól, pieprz
olej do smażenia

Cebulę podsmażyć na  oleju na złoty kolor. Zdjąć z patelni. Na ten sam tłuszcz położyć kaszankę pokrojoną w krążki. Podsmażyć z 2 stron. Wyłożyć na talerz, obok położyć cebulę. Podawać z pieczywem i ogórkiem konserwowym i musztardą.

file1266170526



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Korektor tuszujący siwe włosy Mytou…
Ja tego używam tylko w podbramkowych sytuacjach...
Balsam do golenia?
Gilette to jednak taka klasyka dla większości facetów.
Wynajmowanie mieszkania czy kredyt …
Jak się jest nastawionym bardziej na karierę niż przesiadywanie w jednym miejscu to raczej...
Manicure w Poznaniu
Używam zwykłych lakierów, więc zmiana koloru to nie problem, kiedy tylko sobie zamarzę...