Kaszanka swojska z cebulą

14 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

2 pętka kaszanki swojskiej
1 duża cebula
sól, pieprz
olej do smażenia

Cebulę podsmażyć na  oleju na złoty kolor. Zdjąć z patelni. Na ten sam tłuszcz położyć kaszankę pokrojoną w krążki. Podsmażyć z 2 stron. Wyłożyć na talerz, obok położyć cebulę. Podawać z pieczywem i ogórkiem konserwowym i musztardą.

file1266170526



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....