Kaszanka swojska z cebulą

14 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

2 pętka kaszanki swojskiej
1 duża cebula
sól, pieprz
olej do smażenia

Cebulę podsmażyć na  oleju na złoty kolor. Zdjąć z patelni. Na ten sam tłuszcz położyć kaszankę pokrojoną w krążki. Podsmażyć z 2 stron. Wyłożyć na talerz, obok położyć cebulę. Podawać z pieczywem i ogórkiem konserwowym i musztardą.

file1266170526



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...