Kaszaneczka na kwaśno

21 maja 2012, dodał: muchowa
Artykuł zewnętrzny
  • Kaszanka
  • kiszona kapusta
  • kiszony ogórek

Kaszankę obieramy ze skóry, nacinamy. W nacięciu układamy plasterki ogórka. Kaszankę układamy na folie aluminiową i obkładamy kiszoną kapusta. Nie doprawiamy, kaszanka przejmie smak i aromat z kapusty i ogórków.Dokładnie zawijamy w folię, szczelnie aby soki nie wyciekły. Opiekamy na grillu.



FORUM - bieżące dyskusje

Inhalacje
Jesteśmy w końcu po leczeniu i mam nadzieję, że w to już naprawdę koniec...
Leczenie kanałowe zębów w Warszawie…
Co do leczenia kanałowego zębów mam nieco wątpliwości czy aby powinno się...
Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
Ostatnio zauważyłam, że przy marketach są masowo instalowane takie stacje, można iść...
Najbliższa przyszłość...
U mnie najbliższa przyszłość to załatwienie ważnych spraw formalnych, muszę z tym zdążyć przed majem.