Kaszaneczka na kwaśno

21 maja 2012,
dodał: muchowa
Artykuł zewnętrzny
  • Kaszanka
  • kiszona kapusta
  • kiszony ogórek

Kaszankę obieramy ze skóry, nacinamy. W nacięciu układamy plasterki ogórka. Kaszankę układamy na folie aluminiową i obkładamy kiszoną kapusta. Nie doprawiamy, kaszanka przejmie smak i aromat z kapusty i ogórków.Dokładnie zawijamy w folię, szczelnie aby soki nie wyciekły. Opiekamy na grillu.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...