Karp faszerowany z ryżem

22 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • Karp (filet)
  • włoszczyzna
  • Farsz:

  • 1 szklanka ugotowanego ryżu
  • 5 dkg rodzynek
  • curry
  • sok z cytryny
  • sól
  • pieprz
  • Do ryżu dodajemy rodzynki, szczyptę curry,sok z cytryny,sól i pieprz.
    Karpia filetujemy,lekko rozbijamy,solimy pieprzymy i nakładamy farsz.
    Rybę zwijamy,owijamy naoliwioną folią aluminiową i gotujemy w warzywach 30 minut. Studzimy, kroimy w dzwonki i podajemy na półmisku z dużą ilością salaty.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Samotne wakacje - jak je spędzić?
    Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
    Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
    O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
    Problemy z roślinkami
    Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
    horoskopy, wróżby
    A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...