Karkówka zapiekana z pieczarkami

12 października 2011, dodał: boni43
Artykuł zewnętrzny

Karkówkę pokroić w plastry obsypać przyprawą delikat do mięs i odstawić do lodówki na godzinę. Po godzinie obtoczyć w mące i obsmażyć na oleju .0,5 kg.pieczarek pokroić w talarki oraz 3 szt.cebuli .W naczyniu żaroodpornym układać na przemian mięso, cebulę i pieczarki i zalać zalewą.

ZALEWA:

3 łyżki magi

3 łyżki octu

3 łyżki cukru

Mały słoiczek koncentratu

10 łyżek wody

szczypta oregano

Zapiekać 1,5 godz. w piekarniku pod przykryciem.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...