Karkówka w sosie śmietanowo – chrzanowym

18 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Karkówka 4 plastry
bulion warzywny 1 l
śmietana
chrzan tarty
sól
pieprz

Karkówkę gotujemy w wywarze około 45 min. Jak jest miękka, przystępujemy do zrobienia sosu. Do małego garnuszka wlewamy śmietanę, dodajemy łyżkę chrzanu i sól i delikatnie podgrzewamy aż się zagotuje. Wyjmujemy karkówkę na talerz, polewamy sosem. Podajemy z pieczywem

file1268916994



FORUM - bieżące dyskusje

Jak się ubrać na narty
Ja nie mam tego problemu, bo mi ten sport nie przypadł zupełnie...
Warszawa - Rossmann
Ja też kupuję głównie stacjonarnie, bo nie lubię czekać.
klejenie butów
Ja kupuję nowe, bo klejenie to czasem koszt przekraczający obiektywną wartość już nieco zużytych butów...
Przytulenie to zdrowie.
Tworzycie taką kobiecą więź, widocznie one też nie mają w domu do kogo się przytulać...