Karkówka aromatyzowana konfiturą ze śliwek

20 kwietnia 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 4 osób

Niezbędne składniki:

600 g karkówki
2-3 łyżki konfitury ze śliwek
olej

Produkty KAMIS:

1 łyżka Octy balsamicznego
2 łyżki Ketchupu pikantnego
Przyprawa do potraw z grilla Przyprawa do karkówki

Karkówkę podziel na porcje, oprósz przyprawą do karkówki, odstaw na kilka godzin. 2 łyżki oleju wymieszaj z konfiturą ze śliwek, ketchupem, octem balsamicznym. Karkówkę smaż na ruszcie, smarując przygotowaną glazurą.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...