Karkówka

13 kwietnia 2010,
dodał: barbara64
Artykuł zewnętrzny

Karkówka

przecier pomidorowy, sol, papryka słodka i ostra, pieprz, dżem morelowy, oliwa, zioła: majeranek, oregano, trochę cynamonu, wymieszać wszystkie składniki.

Pokroić karkówkę w plastry natrzeć ta mikstura i włożyć na noc do lodówki. Następnie grillujemy.

file1271119572



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...