Karkówka

13 kwietnia 2010,
dodał: barbara64
Artykuł zewnętrzny

Karkówka

przecier pomidorowy, sol, papryka słodka i ostra, pieprz, dżem morelowy, oliwa, zioła: majeranek, oregano, trochę cynamonu, wymieszać wszystkie składniki.

Pokroić karkówkę w plastry natrzeć ta mikstura i włożyć na noc do lodówki. Następnie grillujemy.

file1271119572



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...