Kapusta z koperkiem, cebulką i zasmażką

7 października 2012, dodał: Ewelina Szadkowska
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
3 główki kapusty
5 cebul
pęczek koperku
10 dag masła
3 łyżki mąki
sól
czarny pieprz
listek laurowy
ziele angielskie

Przygotowanie:
Posiekać kapustę i cebulę, dodać przyprawy i 1,5 l wody. Gotować 30 min. Masło rozpuścić, wsypać mąkę i podsmażyć. Dodać do kapusty, posypać posiekanym koperkiem.



FORUM - bieżące dyskusje

Moje odkrycie kosmetyczne tego roku
Moje kosmetyczne odkrycie to olejek wonny ogrody sułtana. Bosko pachnie, jasmin, owoce, kwiaty...
botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...