Kapusta z koperkiem, cebulką i zasmażką

7 października 2012, dodał: Ewelina Szadkowska
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
3 główki kapusty
5 cebul
pęczek koperku
10 dag masła
3 łyżki mąki
sól
czarny pieprz
listek laurowy
ziele angielskie

Przygotowanie:
Posiekać kapustę i cebulę, dodać przyprawy i 1,5 l wody. Gotować 30 min. Masło rozpuścić, wsypać mąkę i podsmażyć. Dodać do kapusty, posypać posiekanym koperkiem.



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...