Kapusta z koperkiem, cebulką i zasmażką

Avatar photo
7 października 2012,
dodał: Ewelina Szadkowska
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
3 główki kapusty
5 cebul
pęczek koperku
10 dag masła
3 łyżki mąki
sól
czarny pieprz
listek laurowy
ziele angielskie

Przygotowanie:
Posiekać kapustę i cebulę, dodać przyprawy i 1,5 l wody. Gotować 30 min. Masło rozpuścić, wsypać mąkę i podsmażyć. Dodać do kapusty, posypać posiekanym koperkiem.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....