Kapusta kiszona z cebulką – surówka

9 maja 2010,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Surówka do ryb i nie tylko .

Czas : 5 minut

Składniki :

  • 20 dag kiszonej kapusty
  • ½ drobno pokrojonej cebuli
  • 2 łyżki pokrojonego szczypiorku
  • cukier do smaku
  • ½ łyżeczki pieprzu mielonego do smaku
  • 2 łyżki oliwy

Kapustę sprawdzić na smak , jeśli trzeba to przepłukać by nie była za kwaśna . Wymieszać z cebulką , szczypiorem , oliwą , cukrem , pieprzem mielonym .Zostawić na 10 minut by smaki się zmieszały.

file1273398141



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...