KANIE PANIROWANE

20 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    kanie
    wegeta
    pieprz
    jajko
    bułka tarta
    mleko
    Pyszne kotlety w sezonie letnim


    Kanie czyścimy, posypujemy wegetą i pieprzem. Panierujemy w jajku roztrzepanym z mlekiem i w tartej bułce. Smażymy na złoty kolor z obu stron. Podajemy z chlebem lub z ziemniakami i dowolną surówką. SMACZNEGO !!!

    file1264010998



    FORUM - bieżące dyskusje

    Doda Dream Show
    Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
    Pracoholizm
    AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
    klejenie butów
    Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
    Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
    Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....