KANIE PANIROWANE

20 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    kanie
    wegeta
    pieprz
    jajko
    bułka tarta
    mleko
    Pyszne kotlety w sezonie letnim


    Kanie czyścimy, posypujemy wegetą i pieprzem. Panierujemy w jajku roztrzepanym z mlekiem i w tartej bułce. Smażymy na złoty kolor z obu stron. Podajemy z chlebem lub z ziemniakami i dowolną surówką. SMACZNEGO !!!

    file1264010998



    FORUM - bieżące dyskusje

    zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
    "Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
    Outlet - Promocje
    Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
    Jaki odkurzacz
    Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
    Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
    Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...