Kanapka cordon bleu – do piwa

24 listopada 2009, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Wspaniała, bardzo sycąca przekąska do piwa :)

Bułkę rozkrawamy i podgrzewamy w tosterze. Kotleta cordon bleu (z szynką i serem) podgrzewamy na patelni (ja je kupuję, nie robię sama). Bułkę smarujemy od środka sosem tatarskim, kładziemy po plasterku sera żółtego tostowego, a w środek ciepłego kotlecika posmarowanego keczupem.

Smacznego!

file1259529530



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...