Kanapka cordon bleu – do piwa

24 listopada 2009,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Wspaniała, bardzo sycąca przekąska do piwa :)

Bułkę rozkrawamy i podgrzewamy w tosterze. Kotleta cordon bleu (z szynką i serem) podgrzewamy na patelni (ja je kupuję, nie robię sama). Bułkę smarujemy od środka sosem tatarskim, kładziemy po plasterku sera żółtego tostowego, a w środek ciepłego kotlecika posmarowanego keczupem.

Smacznego!

file1259529530



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....