Jajka w majonezie

25 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

3 jajka
szczypiorek
majonez napoleoński
sól, pieprz
papryka

Jajka ugotować na twardo około 10 minut. Wrzucić do zimnej wody, wystudzić. Przekroić na połówki, posolić, posypać pieprzem, polać majonezem. Posypać pokrojonym szczypiorkiem, udekorować papryką.

file1264432367



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...