Jajka w majonezie

25 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

3 jajka
szczypiorek
majonez napoleoński
sól, pieprz
papryka

Jajka ugotować na twardo około 10 minut. Wrzucić do zimnej wody, wystudzić. Przekroić na połówki, posolić, posypać pieprzem, polać majonezem. Posypać pokrojonym szczypiorkiem, udekorować papryką.

file1264432367



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...