Jajka po carsku z kawiorem podane w skorupce

22 listopada 2010,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– 4 spore jajka
– łyżka mielonego szczypiorku
– 1/2 łyżki świeżego masła
– 2 łyżki stołowe czarnego kawioru
– 2 łyżki stołowe czerwonego kawioru
– kilka grzanek z chałki

Jajka ugotować na półmiękko, delikatnie odciąć czubki (nie stłuc skorupek) i wyjąc całą zawartość jajka. Zmiksować ją z masłem, doprawić do smaku solą, dodać szczypiorek. Skorupki jaja wypełnić do połowy przygotowaną masa a resztę uzupełniać na przemian czarnym i czerwonym kawiorem, podawać z grzankami.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....