Jajka po carsku z kawiorem podane w skorupce | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Jajka po carsku z kawiorem podane w skorupce

22 listopada 2010, dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– 4 spore jajka
– łyżka mielonego szczypiorku
– 1/2 łyżki świeżego masła
– 2 łyżki stołowe czarnego kawioru
– 2 łyżki stołowe czerwonego kawioru
– kilka grzanek z chałki

Jajka ugotować na półmiękko, delikatnie odciąć czubki (nie stłuc skorupek) i wyjąc całą zawartość jajka. Zmiksować ją z masłem, doprawić do smaku solą, dodać szczypiorek. Skorupki jaja wypełnić do połowy przygotowaną masa a resztę uzupełniać na przemian czarnym i czerwonym kawiorem, podawać z grzankami.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jakie radio?
Ja bardzo lubię słuchać radia RMF FM lub radia ESKA
kto jest fotografikiem?
Artysta fotografik zajmuje się robieniem zdjęć, przekazując innym swoją wizję świata bądź dokumentując zastaną rzeczywistość....
hollywoodzki uśmiech - czy to możli…
Hollywoodzki uśmiech to nic innego jak wcześniej wspomniany biały uśmiech, symetryczny i pozbawiony...
Ubiór na rozmowę kwalifikacyjną
W przypadku kobiet mogą być to ciemne jeansy, koszula i marynarka lub kardigan/sweter...