Jajka faszerowane podsmażane

24 marca 2013,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

Jajka (dowolna ilość)
Masło 1 łyżka
Szczypior
Natka pietruszki
Czerstwa bułka
Sól
Pieprz
Olej
Tarta bułka

Jajka ugotować, przekroić razem ze skorupkami na połowę. Żółtko wydrążyć, dodać masło, namoczoną w mleku czerstwą bułkę , zieleninę i przyprawy. Razem wymieszać, nadziać powrotem jajka, obtoczyć w tartej bułce i delikatnie podsmażyć na maśle lub oleju. Podawać na ciepło.

file1269641740



FORUM - bieżące dyskusje

Sens życia - znacie go?
O tak, to może pozwolić poczuć sens każdego jednego dnia. :)
Klub 30+
Jak stuknęła mi czterdziestka, to zaczęłam doceniać tamten okres 30+. Szkoda tylko,...
Sieć C&A
I jak już spadną, to widać, ile są warte te rzeczy. Szkoda tylko...
Jak kształtować w dziecku postawy s…
Postawa rodziców może zaszczepić w dziecku pewne wartości. Oczywiście dzieciak przechodzi przez etap,...