Jajka faszerowane podsmażane

24 marca 2013,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

Jajka (dowolna ilość)
Masło 1 łyżka
Szczypior
Natka pietruszki
Czerstwa bułka
Sól
Pieprz
Olej
Tarta bułka

Jajka ugotować, przekroić razem ze skorupkami na połowę. Żółtko wydrążyć, dodać masło, namoczoną w mleku czerstwą bułkę , zieleninę i przyprawy. Razem wymieszać, nadziać powrotem jajka, obtoczyć w tartej bułce i delikatnie podsmażyć na maśle lub oleju. Podawać na ciepło.

file1269641740



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....