Jajka faszerowane podsmażane

24 marca 2013, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

Jajka (dowolna ilość)
Masło 1 łyżka
Szczypior
Natka pietruszki
Czerstwa bułka
Sól
Pieprz
Olej
Tarta bułka

Jajka ugotować, przekroić razem ze skorupkami na połowę. Żółtko wydrążyć, dodać masło, namoczoną w mleku czerstwą bułkę , zieleninę i przyprawy. Razem wymieszać, nadziać powrotem jajka, obtoczyć w tartej bułce i delikatnie podsmażyć na maśle lub oleju. Podawać na ciepło.

file1269641740



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D