Jabłka z cynamonem

24 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Umyj 6 jabłek. Odetnij plaster z ogonkiem, wydrąż gniazda z pestkami oraz małą ilość miąższu. Miąższ rozdziel widelcem na małe kawałeczki, wymieszaj z rodzynkami, orzechami i miodem. Dodaj cynamon i łyżkę śmietany słodkiej. Wymieszaj dokładnie.Farszem wypełnij jabłka, przykryj wcześniej odciętymi plastrami jabłka. Owiń jabłka w folię aluminiową, włóż do piekarnika na 30 minut w temp. 180″C.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...