Jabłka z cynamonem

24 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Umyj 6 jabłek. Odetnij plaster z ogonkiem, wydrąż gniazda z pestkami oraz małą ilość miąższu. Miąższ rozdziel widelcem na małe kawałeczki, wymieszaj z rodzynkami, orzechami i miodem. Dodaj cynamon i łyżkę śmietany słodkiej. Wymieszaj dokładnie.Farszem wypełnij jabłka, przykryj wcześniej odciętymi plastrami jabłka. Owiń jabłka w folię aluminiową, włóż do piekarnika na 30 minut w temp. 180″C.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...