Jabłka prażone na zimę

1 grudnia 2015,
dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

5 kg jabłek
2 szkl. wody
10 g. cynamonu
2 opakowania cukru waniliowego
2 szkl. cukru

Jabłka po obraniu pokroić na cząstki, dodać pozostałe składniki. Gotować około 15 minut, aż utworzy się papka, a kawałki jabłek będą nadal widoczne. Przełożyć do wyparzonych słoików, litrowe słoiki pasteryzować 15 minut.
Po więcej przepisów zapraszam na stronę: http://przepisownik.blogspot.com/
file1448992213



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...