URODA I ZDROWIE

Jabłka prażone na zimę

1 grudnia 2015, dodał: Margaretkaw

Składniki:

5 kg jabłek
2 szkl. wody
10 g. cynamonu
2 opakowania cukru waniliowego
2 szkl. cukru

Jabłka po obraniu pokroić na cząstki, dodać pozostałe składniki. Gotować około 15 minut, aż utworzy się papka, a kawałki jabłek będą nadal widoczne. Przełożyć do wyparzonych słoików, litrowe słoiki pasteryzować 15 minut.
Po więcej przepisów zapraszam na stronę: http://przepisownik.blogspot.com/
file1448992213

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Gabinet lekarski
Jeśli chodzi o profesjonalnie wyposażone gabinety ginekologiczne, to polecam Centrum Medyczne Babka Medica...
Koronawirus - porady, obalanie mitó…
Sama już przestałam przejmować się wirusem, bo jak zawsze jesienią mam zwykłą infekcję,...
Inicjatywa w stworzeniu trwałego zw…
Żyjemy w czasach, gdzie relacje stały się przejściowe, ludzie są rozpieszczeni i zamiast...
Sklepy dziecięce
Fajne rzeczy dziecięce i w niskich cenach są ostatnio w marketach, warto tam...