Jabłka nadziewane wątróbką

21 lutego 2012,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

na jedną porcję potrzebujesz:

1 duże kwaśne jabłko

ok. 30 g wątróbki lub pół „pętka” kaszanki

kilka piórek cebuli

szczypta majeranku

sól do smaku

Jabłko umyj i odetnij górną część, wydrąż ogryzek i napełnij wątróbką lub kaszanką wymieszaną z cebulką, solą i majerankiem.

Zawiń kawałkiem folii aluminiowej i połóż na grillu. Grilluj aż mięso w środku będzie gorące i upieczone (około 20-30 minut).

file1329826970



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....