Jabłka nadziewane wątróbką

21 lutego 2012, dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

na jedną porcję potrzebujesz:

1 duże kwaśne jabłko

ok. 30 g wątróbki lub pół „pętka” kaszanki

kilka piórek cebuli

szczypta majeranku

sól do smaku

Jabłko umyj i odetnij górną część, wydrąż ogryzek i napełnij wątróbką lub kaszanką wymieszaną z cebulką, solą i majerankiem.

Zawiń kawałkiem folii aluminiowej i połóż na grillu. Grilluj aż mięso w środku będzie gorące i upieczone (około 20-30 minut).

file1329826970



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...