Jabłka nadziewane wątróbką | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Jabłka nadziewane wątróbką

21 lutego 2012, dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

na jedną porcję potrzebujesz:

1 duże kwaśne jabłko

ok. 30 g wątróbki lub pół „pętka” kaszanki

kilka piórek cebuli

szczypta majeranku

sól do smaku

Jabłko umyj i odetnij górną część, wydrąż ogryzek i napełnij wątróbką lub kaszanką wymieszaną z cebulką, solą i majerankiem.

Zawiń kawałkiem folii aluminiowej i połóż na grillu. Grilluj aż mięso w środku będzie gorące i upieczone (około 20-30 minut).

file1329826970



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Jeden komentarz do Jabłka nadziewane wątróbką

  1. avatar kruszynkakasia pisze:

    Pierwszy raz słyszę o takim połączeniu, ale wygląda smacznie :)

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...