Indyk ze szpinakiem ricotta

17 maja 2011,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

ilość dla 4 osób

600g filetu z indyka

100 g szpinaku

200g sera ricotta

Sól morska Kamis

Marynata klasyczna Kamis

Indyka pokrój w cienkie plastry, rozbij cienko tłuczkiem, posmaruj marynatą klasyczną, na każdy plaster ułóż szpinak wymieszany z serem riocotta, dopraw solą morską, złóż w kopertę, owiń plastrem wędzonego boczku , piecz kilkanaście min na ruszcie.

file1305623752



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...