Indyk z serem brie i sałatką

23 sierpnia 2012, dodał: thyria
Artykuł zewnętrzny

Składniki

– pierś z indyka

– przyprawa do kurczaka Kamis

– ser brie

– kapusta pekińska

– papryka zielona

– por

– mała cukinia

– mały jogurt naturalny

– sos sałatkowy Kamis FitUp włoski

Przygotowanie:

1. Indyka umyć, posypac przyprawą do kurczaka, zawinąć w folię aluminiową i pier w piekarniku przez około 20min w 200ºC

2. Piekarnik wyłączamy, ale pozostawiamy w środku indyka. Otwieramy folię i na mięso kładziemy plastry sera brie bez skórki. Trzymamy do rozpuszczenia.

3. W między czasie kroimy warzywa, jogurt łaczymy z sosem sałatkowym i zalewamy nim sałatkę.

4. Smacznego!



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.