Indyk z ogórkiem, rzodkiewkami i sałatą lodową

15 listopada 2010,
dodał: Centrum Dietetyczne Ventis
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • pierś z indyka,
  • przyprawy,
  • oliwa,
  • rzodkiewki,
  • ogórek zielony,
  • sałata lodowa,
  • przyprawy (w tym koperek)

Wykonanie:

indyka przyprawić i ugotować lub upiec w piekarniku (bez tłuszczu). Ogórki pokroić w plasterki, rzodkiewki w ćwiartki a sałatę rozdrobnić – wymieszać, delikatnie polać oliwą i przyprawić. Indyka podawać ułożonego na surówce.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...