Gulasz z indyka „aksamitna rozkosz pieczarkowa” z ryżem i surówką

21 sierpnia 2018, dodał: ebolka24

file1306411392

Produkty na danie główne :30 dag mięsa z indyka, 30 dag pieczarek, marchewka młoda, 1 cebula, szklanka śmietany lub jogurtu naturalnego, 1 torebka ryżu.

Produkty na surówkę: papryka, cebula, pomidor, oliwa z oliwek, bazylia, oregano

Na tłuszczu rumienimy mięso gulaszowe z indyka, następnie dodajemy pieczarki i marchewkę pokrojoną w plasterki oraz cebulkę przyprawiamy i podlewamy śmietaną lub jogurtem. W tym czasie we wrzącej wodzie (aby skrócić czas przygotowania do garnka nalewamy wody wrzącej z czajnika) gotujemy w osolonej wodzie ryż. Jeśli ktoś potrzebuje tak jak ja witaminek po prostu kroi warzywka i przekłada na talerz z oliwą z oliwek i bazylią. Wykonanie przepisu zajmuje 20 minut.

 


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Naturalna witamina C
Cena:
139 zł
Technologia żywej wody „Living Water Technology”
Cena:
390 zł
Sprawdź na bielizna9.com!
Cena:
Pasty curry o oryginalnym, pikantnym smaku i niezapomnianym aromacie
Cena:
12,99 zł
Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 ZŁ
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Zdrowe odżywianie :)
Nie trzeba brać żadnych suplementów by być zdrowym i nawet nie trzeba chodzić...
co zamiast masła?
Chcecie ciekawą metodę? przelejcie oliwę z oliwek do pojemnika z atomizerem i spryskajcie pieczywo....
Problem z kolanami
Z jakim lekarzem to konsultowałaś? Bo jak z rodzinnym to wiesz... Juz...
Suche włosy - nic nie działa
A próbowałaś pytać się u jakiegoś dobrego fryzjera? Może będzie wstanie Ci...